Måndag

Gissa vad jag fick hem i brevlådan idag?
Mina skolkort!
Vi ska nog inte behålla allt, men det mesta i varje fall! Det blir så dyrt annars och ganska onödigt att ha massa foton som blir över... :D

Emelie, Sandra och Lina stog i cafét idag så jag och Emma "shoppa' loss", haha! Gott var det! Speciellt kärleksmumsen(fast glasyren var oerhört söt/sockrig)!
Sen hade vi idrott och några av oss tjejer gjorde pyramider av oss själva! Haha, riktigt skoj! Det fanns några bilder på BDB av oss, men inte på min sida, så jag kan tyvärr inte visa några bilder av de...
Men jag kan visa mitt skolkort(men inte klassfoto, vet ej hur vissa skulle reagera med deras ansikte sätts ut på internet...)



Eh...? Vem FAN e du? Shit asså, va ful!  :P

PussPuss♥

Fools's Gold och GND

Här kommer lite recensioner av gårdagens filmer:
Fool's Gold och the Girl Next Door.

Fool's Gold:
Ett nyskilt och ständigt grälande par, Finn och Tess, är ute efter guldet, diamanterna, smaragderna och rubinerna som gömmer sej någonstans på havets botten. Finn trånar fortfarande efter Tess och som dessvärre också har kommit på sniskan med gangstern Bigg Bunny. Efter åtta års sökande hittar Finn äntligen ledtråden till en fatnastisk skatt som under mystiska omständigheter försvann i Karibien år 1715. Allt han behöver göra är att lägga vantarna på guldet och flickan, inna Bigg Bunny får tag i honom.
Genre: Äventyr
Skådisar: Matthew McConaughey, Kate Hudson, Donald Sutherland mm.
Min egna uppfattning: Den var lite långtråkig, men annars var det snabba repliker och ganska underhållande. Älskar både McConaughey och Hudson och de sammarbetar bra! Ganska förutsäg bar, man har sett denna typen av film FLERA gånger tidigare. Gapskattade när de pratade under vattnet. Mycket fina miljöer!
Betyg: 3½ av 5

the Girl Next Door:
18 år gamla Matthew Kidmanär en ambitiös, duktig nörd som aldrig riktigt har levt livet tills han blir förälskad i sin heta granne. När Matthew upptäcker att hans perfekta granntjej är en föredetta porrstjärna hamnar hans liv upp och ner.
Genre: Komedi
Skådisar: Emile Hirsch, Elisha Cuthbert mm.
Min egna uppfattning: Den här filmen är grymt rolig! Haha! Okej, visst, det finns vissa sexscener men de är inte så faliga(vi har den ocencurerade-veriationen). Har sett denna filmen många gånger(har den) men den är lika rolig varje gång!
Betyg: 4 av 5

 
PussPuss

Igår kväll...

Igår var Felicia och Lina hemma hos mej och vi hade våran film-kväll :)
Vi turas om vad vi ska vara och nu var det min tur att bjuda på huset.
Så fort jag vaknade åkte jag och mamma till veterinären för att vaccinera Tiffi(det gick smärtfritt och snabbt) där fick vi även tag på ett recept som var jättegod: äpplekaka med kanel(eller något sånt..). Så den ska jag prova någon gång!
Senare åkte vi in på Willys och handlade mat inför kvällen.
När ja var i mejeriet och skulle köpa vispgrädde så såg jag allt annat UTAN vispgrädden... Det fanns: minigrädde, mellangrädde, matlagningsgrädde, kaffegrädde och delikatessgrädde. Jag ba: ??  Jag valde delikatesgrädden och den smakade samma som vispgrädden gör, men seriöst, hur många olika sorters grädden finns det(dock, när jag var på ICA idag såg att det fanns vispgrädde).
När vi kom hem igen runt 17 tiden så fixade jag maten lite gran, och städade utrymmet där vi skulle vara.
Sen kom tjejerna och hjälpte till.
Maten blev: hemgjord pizza :) Surprice!
Haha, vi använde oss av polarbröd som pizza"degen" och resten fick vi ju sätta på vad vi ville!
Sen gjorde vi efterrätten som var mycket lätt att göra: skala frukt och doppa i choklad och vispgrädde. Jäklar va fort mina glupska v'änner åt upp det! Jag fick bara EN apelsin! Haha!
Nåväl, efteråt blev det chips och godis och filmerna: Fool's Gold och The Girl Next Door.
PussPuss


4:an kommer väl snart...

Haha, Emma påpekade(rätt som hon hade) att jag inte uppdaterar bloggen så ofta, well idag har jag i varje fall skrivit 3 inlägg! Bra va? Fast det hela handlar väl om att ha något att skriva om! Ibland finns det inget man vill dela med sej med omvärlden. Fast så är det inte idag!
Läste nyss i Metro att våran älskade pirat Jack Sparrow ska komma tillbaka! Say what?!
Jaa, ni läste rätt: det ska komma en Pirates of Caribbean 4!
Jag menar... det är ju typ som att sätta en knorr på en elefant! Eller göra en 4:e film av The Lord of the Rings eller Spiderman! Det räcker med 3!
Joo, det stämmer i för sej, att Vid Världens Ände inte hade något vidare bra slut, men ändå!
Aja, jag ska inte döma filmen... Den kanske blir bra, who knows?
Men vad tycker ni? Är det bra att det kommer komma en 4:e Pirates of Caribbean?

PussPuss

Cool bild!

E inte denna bilden grymt cool?


PussPuss

Hola!

Idag har vi haft hälsodag i skolan, haha, döds tråkigt!
Vi började halv 10 och fick frukost i skolan, en HÄLSOSAM-frukost!
Senare gick vi igenom lite biologi, kroppens respons mot mat, vad är det som är nyttigt? Vad är onyttigt? Vad bör man undvika? Vad ska man överkonsumera? -.- Booring!
Sen kollade vi på någon konsig film som har gått på SVT och handlade om kroppsidealen... Jag tror att proramet hette Ramp...
Efter det fick vi as god Mexicana i bamba och efter det skulle vi till Ruddalen för att springa 2,5 km eller 4 km. Jag åkte moppe dit med Hanna och jag fick låna Irmas moppe-hjälm... som fick komma hem till mej för att Irma åkte innan mej...
Jag gick med Emma, Sandra, Emelie, Josse och Lina.
Sen fick vi åka hem...
Guess what? Jag har skaffat mej BDB! Asså, fatta: JAG, Mona har skaffat BDB! Jag som alltid varit emot det där! Haha, jaja... det är faktikt ganska kul!
PussPuss

Morötter = Brun-utan-sol?

Gott, billigt, nyttigt. Moroten innehåller karot som omvandlas till A-vitamin i levern.
Bland annat så förebygger A-vitaminen hjärt-och kärlsjukdomar, sänker blodtrycket, ger bättre hy och förbättrar nattsynen. För att uppfylla dagsbehovet av A-vitamin behöver man bara äta en ynka morot!

Det är karoten som her moroten dess fina färg. Vissa säger att ifall man äter en hel morot, morgon och kväll, så kan man bli lite brun...



PussPuss

God dagens!

Ursäkta att jag har varit så dålig med att uppdatera bloggen på sistånde! Jag får bara aldrig datan(Mark nördar sej med Flyff)! Nåväl, nu har jag den i alla fall!
Imorron ska vi ha en Hälso-dag med klassen. Jag går i idrottsklass och därför har vi idrott 3 gånger i veckan á 2x 60 min och 1 gång 2 timmar! Men iumed att jag går i idrottsklass så har vi även några hälsolektioner!
Så därför, imorron, Fredag så ska vi börja skolan 9.30. och inte äta frukost. Vi ska nämligen få det på skolan där de serverar "en lämplig frukost", sen ska vi göra någonting på golvet och på eftermiddan ska vi springa 2.5 km!

Nu ska jag ut med Tiffi!
PussPuss


Mina elever

Hejsan!
Hur mår ni? Jag mår prima!
Vi var på en föreläsning med klassen som hette Kukbruk. Någon snubbe som heter Manne har skrivit en bok som heter Kukbruk och han pratade lite om den! Vid slutet fick vi fråga lite frågor, vissa mer mer seriösa än andra(Wass!?).
Vi redovisade även våran PowerPoint vi gjorde om revoultionerna. Jag och Johan arbetade tillsammans och våran SO-lärare Kenneth såg mycket nöjd ut!

Jag älskar att dansa och lyssna på musik! Den radiokanal jag lyssnar helst på är nog Bandit för att de spelar just de gamla låtarna jag diggar :P
När jag dansar spelar det ingen roll vad det är för typ. Jag har dansat: balett, moderndans, jazz, svenska och ungerska folkdans, imrovisation och hiphop.
Nu är det så att jag är en danslärare och jag har 3 grannar som elever :)  Jag lär ut rumba, cha-cha och hiphop! De tycker att det är riktigt kul! Jag med :)
Nu har de i varjefall gått hem och jag tänkte ta datan och passa på att uppdatera innan Mark tar datan och börjar spela Fluff(eller Flyff eller vad *** det är!)

PussPuss

Tisdag

Idag har vi haft syslöd, och jag håller på med ett par shorts! Haha, de kommer att vara rosa och mysiga!
Annars så hände väl inget speciellt... Vi hade NO fysik - seriöst, e det bara jag som tycker att det är så jäkla komplicerat?

Nåväl, imorron ska jag och Emma till stan. Jag ska leta efter ett par baggy-jeans! Sen vill jag även ha ett par tees/t-shirtar! Nu på hösten kan man ju inte ha sommarlinnen på sej!

PussPuss

Magen värker

Asså, shit, va jag har ont i magen! Jag har ätit alldeles för mycket sötsaker idag:
I caféet var det ju, glass, på toast, med varm o´boy, lite kladdkaka och lärleksmums!
Här hemma blev det ännu mer kärleksmums, nygjord kladdkaka och degen av det...
Förstår ni nu varför jag har ont i magen?
Gaaah! Aldrig mer sötsaker på vardagar! Jag kommer ju bli tjock till slut!
PussPuss

Kärleksmums

Varsågod alla gottegrisar. Här får ni receptet till gårdagens Kärleksmumms: (ja, jag vet att det verkar vara en stor sats, men det är det inte!)


6 ägg
6 dl socker              Vispa ägget med sockret
8 dl mjöl
3 tsk bakpulver
6 msk kakao          Blanda mjöl, bakpulver, kakao och vaniljsocker i en separat behållare
4 tsk vaniljsocker
300 g smält margarin
Blanda mjölblandningen i det vispade ägget och blanda. Häll i margarinet då och då.

Glasyren
3-5 hg florsocker
50 g smält margarin
4 msk kallt kaffe
1 msk kakao
2 tsk vanijsocket

175 grader i ca 20 minuter i mitten av ugnen.

Smörj på glasyren på kakan när den är klar och strö över kokos. Sen är det bara att skära den.
Smaklig "måltid" ;)
 
PussPuss

Måndag

Tjena!
Nu har jag bakat kladdkaka och kollat på One Tree Hill, lika sorligt som varje gång, när Lucas säger att han tänker flytta från Karen! Haha, men jag vet vad som kommer att hända xD

Idag var det ingen vanlig skoldag för mej och Emma. Vi två stog faktiskt i skolans café idag!
Jag bakade kärleksmums och Emma bakade kladdkaka. Vi sålde rätt mycket faktiskt! Haha, men det bästa av allt... Vi hade inga lektioner på hela dan! Eller, jo. Vi hade SO-prov på Amerikanska och Franska Revolutionen idag, men annars var det inget.

Jag ska nog skriva ner receptet på kärleksmumsen till bloggen så att ni ska kuna baka där hemma: de är as goda! Ni har väl inte missat massa recept jag har lagt in på bloggen? Kolla in kategorierna och Recept. Där ser ni allt!

PussPuss

Working Class Hero and Metallica

Tjena!
Mycket dålig uppdatering idag, you all got to live with it!
Två sjukt bra låtar:
Working class hero-Green Day
 

Och Metallica-Nothing else matters  (som jag kan spela på gitarr xD 
 
PussPuss
Lyssna på dessa låtar nu!
Haha

Kur-bad

Känner du dej ofräsh? Är du väldigt stressad? Lugn, här har du några sköna tips du kan använda dej av:

FET HY: Pressa ur saften från några citrusfrukter(grapefruit, aplesin eller t. ex. citron) i badvattnet. Det avlägsnar fett och smuts samtidigt som den verkar uppfriskande och drar ihop ytliga blodkärl. Blanda eventuellt några droppar läkande tea tree-olja.

TORR HY: Droppa ner två teskedar sesam-eller avokadoolja i vattnet. Eterisk rosenolja mjukar också upp och känns lyxig.

AVSLAPPNANDE: Brygg tre koppar starkt kamomilla te och häll i badvattnet. Det är lugnande och har en helande effekt för både kropp och själ.



PussPuss

P i ugnen

Haha, yess, I admit! Jag ÄLSKAR pizza och är helt såld för den där maträtten! Haha!
Jag och mamma köpte ett sådant pizza-kit på Hemköp för 67 kr, och då får man en deg och tomatsås(som för övrigt är skit god...) och så får man lägga på vad man vill själv!
Jag lade på rivet ost, köttbullar och kassler :)  Gott, eller hur?
 =  

PussPuss

Spy Game

---TILL ER LITE ÄLDRE---
Idag, på TV3 klockan 23.00 visas en grymt bra film med Robert Redford och Brad Pitt.
Den heter Spy Game och är en mycket mogen, meningsfull film som förtjänar 5 stjärnor!
Jag uppmanar er att kolla på den, ni lär inte ångra er!
Så glöm inte: TV3, 23.00: Spy Game

PussPuss

Läskigt, eller vad?

Prova följande instruktioner och läs noggrant texten!
1) New York City har 11 bokstäver

2) Afghanistan har 11 bokstäver

3) Ramsin Yuseb (Terroristen som planerade ödeläggelsen av Twin Towers 1993)
har 11 bokstäver

4) George W Bush har 11 bokstäver

Detta kan hittills vara rena tillfälligheter, men det blir
intressantare längre ner i texten:


1. New York är den elfte staten

2. Flygplan 11 hade 92 passagerare (9 + 2 = 11)

3. Flygplan nummer 77 som också flög in i Twin Towers, hade 65 passagerare
(6 + 5 =11)

4. Tragedin skedde 11 september, eller också känt som 9/11 ( 9 + 1 + 1=11)

5. Som du kanske känner till är "US emergency services" telefonnummer 911 ( 9 + 1 + 1=11)

Fortsatt bara tillfälligheter? Läs vidare!

1) Totalt antal offer på flygplanen som störtade var 254 ( 2 + 5 + 4 = 11)

2) 11 september är den 254 dagen på året ( 2 + 5 + 4= 11)

3) Bombningen i Madrid skedde 3.11.2004 ( 3 + 1 + 1 + 2 + 0 + 0 + 4 =11)

4) Tragedin i Madrid skedde 911 dagar efter Twin Towers tragedin. (9+1+1=11)

Freaky, va?
PussPuss

Hit the road, Jack!

Idag slutade vi klockan 11! haha, lyxigt va? Det berodde på att vi inte skulle ha någon idrott idag.
Och vi fick oss ett litet besök till skolan från en gammal klasskamrat, som slutade i klassen nu till höstterminen. Han heter Tobbe och vi träffades för inte så länge sedan med andra killar från skolan på Frölunda :D  Det var väl trevligt, för då kunde jag snacka lite mer med honom, idag var ju alla på honom: Hur är det Tobbe på din nya skola? Hur är det med betygen? Saknar du oss? And so on...
Nåväl, när jag kom hem kände jag att jag verkligen ville spela gitarr! Vilken tur att mamma hade köpt en för inte så länge sedan! Så jag satte mej ute på altanen, Tiffi satt med mej, och jag spelade lite Metallica och lite nytt som vi lärde oss igår på musik-lektionen: Hit the road, Jack!
Den låten är faktiskt bra, den har sväng! Och på dansen så dansar vi faktiskt till den låten när vi dansar Jive(ojj, det blev många "dansar" under en mening..!) xD
Nu ska jag plugga lite SO.

PussPuss


Fredag!

Äntligen fredag! Vi skall sluta 11 idag för att vi ska inte ha extraidrott idag... Haha, nu har jag chansen att kunna sooova längeee! Hahaha
Snart börjar vi!
PussPuss

Heroes

Jag har redan sett hela säsong 2, som visas på TV4 nu men jag ska nog kika lite ändå :)    Älskar serien, så grymt bra!
Till er som inte följer serien: You're loste! Serien är så grymt bra så det inte finns bättre! Den är inte ytlig, den är spännande, den är fängslande och allmänt intressant!
Love Heroes!(ojj, jag låter som en tv-nörd, men det kanske jag är! Tihi)
PussPuss

Dagens...

Idag såg jag ut så här:

Skinnimitation-jacka Gina Tricot
Blå skol-tröja
Mönstrad klänning(under skol-tröjan) Fashion Centre
Svarta strumpbyxor ??
Svarta tygskor Björn Borg

Och så lillaTiffi också :)

PussPuss

Coldplay

Haha, nej, detta är ingen musik-blogg! Även ifall jag har ganska mycket musik på bloggen nu för tiden(som Anja påpekade) Haha ;)   Jag tycker bara att musik är så himla gött att lyssna på, tycker inte ni?
Speciellt gamla låtar: från 60-70-80-talet. Men dagens musik är också grymma(vissa!)!
Coldplay är as bra och jag älskar verkligen deras låtar!
Här är två favoriter(älska de! Mohahaha):
 
PussPuss

Orkarrr inteee....

.... uppdateraa bloggeeen :)
Haha, seriöst, jag orkar fan inte(ursäkta spårket!)
Blir det något bra på TV ikväll? Eller nu?

PussPuss


Lyxig Kladdkaka

100 g smör/margarin
2 ägg
3 dl socker
1 ½ dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
3 msk kakao

1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Smält smöret/margarinet
3. Rör sockret och ägget poröst och vitt
3. Blanda i vetemjölet, vaniljsockret, kakaon och häll i det smälta smöret i äggblandingen.
4. Blanda väl
5. Smöra och strö med ströbröd en kakform, helst med en avtagbar kant
6. I ugnen ska kladdkakan vara ganska långt ner, i 24 minuter.
7. Strö över lite floursocker och vispa lite grädde till ifall du vill göra det lite extra festligt!



PussPuss

One of Us

Denna låten har ni säkert hört, men få vet vad den heter!
Joan Osbourne-One of Us
Världens bästa låt!
 
PussPuss

Tisdag!

Hejsan!

Idag har jag haft fullt upp.
VI hade spanska förstalektionen och jag missade bussen, så jag kom 40(!) min sent!
Nåväl, sen fick vi reda på att vi skulle ta omfoto! Fotograrfen hade tydligen sabbat vårat skolfotografi, det går "rykten" om att lamporna syntes i taket, och att bilden blev suddig, eller något såndant, i alla fall, så vi skippade NOn och åkte hem för att byta om ;)
Jag gjorde en liten god kladdkaka(jag kan skriva ner receptet om ni vill) och dushade lite granna, så att lockarna ska vara på plats inför fotot.
Jag har bestämt mej för att inte platta håret längre. Haha, kommer ihåg i 8:an när jag plattade håret HEELA tiden, jäklar vad det sliter på håret. Och nu har jag också märkt att håret växer ut snabbare ;) 
Nu ska jag ut en sväng med Tiffi!
PussPuss


Hemligheten...

Tjena!
Nu är jag hemma, mätt på pannkakor, mohahaha

Jag och Emma var ju på denna hemligheten som jag skrev om förut... Well, vi gick på en modelluttagning! Haha, coolt va? Vi båda blev utvalda som makeup-modeller i oktober, kul va? Så det ser jag framemot!
Jag vet inte så mycket just nu, men de ska ringa senare och förklara lite mer om vad det är!
Jag såg annonsen i fredagens Metro, och tänkte liksom att det är ju inte sååå många som läser Metro så noggrant, de har ju GP hemma. Well, det har inte vi, så jag brukar läsa Metro och så såg jag annonsen, vilket var tur, för annars skulle jag inte ha vetat detta! Men till min förvåning var det typ 50-70 st pers som var där! Det var ju hur många som helst! Jag tror inte riktigt att arrangerörerna var beredda på så många, haha, stackarna, de står säkert kvar där nu och tar fortfarande bilder på de människorna som e kvar!
Ser framemot oktober, eller hur Emmagumman<3 ?

PussPuss


Off we go

Nu ska jag och Emma dra iväg till den där hemligheten =P  Haha, det är inget stort, men jag berättar sen när jag har kommit hem igen!

PussPuss


Studiedag

Idag har vi studiedag och jag tänkte plugga järnet i matte och spanska! =) 
Så kommer inte att uppdatera så himla mycket idag!

PussPuss

Ajjje!

AAAAA! Fy tusan va ont man kan ha! Haha, är hemma igen efter att ha svettats ihjäl under dagens dans! And let me tell you, det tog kål på mina fötter... "/     Haha, de är helt röda! Man dansar ju i sådanna klackar också, menmen, kul var det i alla fall =)

Imorron ska vi ha studiedag och då ska jag ägna mej åt matte och spanska. Sen så ska jga och Emma göra en lite hemlig sak också =P  Haha, säger inget nu!

Nu ska mina fötter få skämma bort sej lite med ett skönt fotbad!
PussPuss

Söndag

Hej bloggen!

Jga ska bara uppdatera lite snabbt. Håller på att dammsuga nu nämligen, och Tiffi e ju skraj som vanligt! Haha, minns ni förra gången när hon gömde sej i mammas garderob? Haha!
Om cirka 3 timmar ska jag dra och dansa, missade förra veckan, men jag tror inte att det gör något =P
PussPuss



Tiffi i mammas gaderob när jag dammsugade... e hon inte för söt?

Ron Pope


Det blev kebab...

... pizza idag, men nästa gång får det bli Hawaii för att man måste ju variera, eller hur?
Jag och Mark tänkte kolla på en film ikväll, Dansar med Vargar som är engamml film med Kevin Costner. Den ar jag sett en gång innan och det är en mycket sevärd film!

PussPuss

Hola

Nu har jag komit hem efter att ha 8.40(!) för att åka till stallet med Emma! Haha, jaaa jag äär skitskrajj för hästar, men jag tänkte så här: why not?  So I did it! 
Red lite barbacka också :) 
I varje fall: nu är jag hemma igen och fick just reda på att jag och Mark ska vara hemma själva under hela kvällen.
Mammi ska till någon teater eller något sånt och pappa är hos min andra brorsa som har flyttat hemifrån.
Mark är på väg hem för att vi ska dra ner till pizzerian här i närheten för att käka kebabpizza. Eller hawaii, vi har inte betämt något än...  =)

 
Den häär...?

Eller den häär...?

PussPuss


Poppis Pizza

Hola!
Läste nyss dagens Metro där det står att:
Kebabpizzan är den pizza vi svenskar helt äter, inklusive jag xD
Hawaii ligger bara på 5:e plats!
Vilken pizza älskar ni?
PussPuss

Fredag

Jahapp. Du var det fredag igen då! Gött med helg, speciellt nu, för att vi ska ha studiedag på måndag och då ska jag plugga matte och spanska =)  Höhö
Vi badade med klassen idag i Valhalla: Vi skulle simma 50 m på tid och typ simma med en "medvetslös" kompis, även det på tid. Dessvärre gick gummin sönder i min bikiniunderdel så när jag dök i vattnet åkte den av, men som tur var märkte ingen det! Haha, pinsamt värre!  Sen när vi skulle simma 50 m på tid var jag tvungen till at simma JÄTTE långsamt för annars skulle underdelen vara nere vid knäna... igen...   Men när jag berättade det till idrottsläraren Leif så fattade han typ inte vad jag menade... "/     Menmen, jag får snacka med Mats(den andra läraren) på tisdag istället...
Emma mådde inte så bra så hon skippade Valhalla, men det gjorde typ halva klassen. ALLA är helt seriöst sjuka... Men det beror väl på att det är 7-8 grader nu för tiden...

PussPuss

Grymt bra låt

Haha, jag har börjar ta med en massa låtar i bloggen nuförtiden... Kolla in kategorin "Musik" för att se tidigare låtar.
Här kommer ännu en favorit:
 
Ni har säkert hört den!
PussPuss

Vaaa sa du?

Gissa hur skådisen Joaquin Phoenixs namn uttalas?

SVAR: Waa-Keen Finex

Hahahah!


OTH

Sådär ja... Nu har jag laddat med godis inför lite gamla OTH(One Three Hill) avsnitt som visas på kanal5 klockan 16:10. Ni missar de väl inte? Det gör inte jag i alla fall... Älskar serien så grymt mycket! Den har en mening och förmedlar goda saker och ting.
Aja, jag ville bara uppdatera lite snabbt.

PussPuss

God Morgon!

Jag fick skuts av mamma till skolan och nu är jag den enda som är här... Helt tyst är det, och tråkigt...
Idag ska vi ha engelska, svenska, lite arbetspass, matte och musik. Ganska OK faktiskt...
Igår pluggade jag lite spanska för att vi ska glosor tills imorron... 43 st...! Jag fattar inte hur i allsin dar jag ska komma ihåg hur de skrivs, eller vad de betyder! Helt sjukt...
Jaja, man ska inte klaga, eller hur?
PussPuss


BARA för Emmas skull

Gaaah, va jag HATAR denna låten, men för min älskade Emmas skull så har jag denna sugarlåten på bloggen: BARA FÖR DIN SKULL, EMMA!!
 
Fyy fasiken va jag hatar låten!
Men inte Emma, därför har jag med denna låten i bloggen...
PussPuss

Jag har blivit utmanad!

Jaa, usch för dej Lina... Men som den snälla kompisen jag är, så antar jag utmaningen!
Haha!

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 -vad står det där?
Wow, va kul när jag inte har någon bra bok nära mej... Det får bli mammas Löneadministration i Praktiken.
Det står: 1. Först görs alla bruttolöneavdrag, d v s alla avdrag före skatt, sjukavdrag pch andra

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
En mobilladdare

3. Vad var det senaste du såg på tv?

Det måste nog ha varit Las Vegas tror jag.

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
 20:15

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Marks tjat om att ta bilder till hans blogg... Och TVn

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Innan 16 och då var jag ute med Tiffi

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?

Amanda&Linas blogg

8. Vad har du på dig?

En rosa morronrock

9. Drömde du något inatt? I så fall -vad?
Haha, I won't tell!

10. När skrattade du senast?
För ett litet tag sen!

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Klockor, tavlor, fönster, högtalare och torkade blommor


12. Har du sett något konstigt på sistone?
Nää, inte vad jag vet


13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Lite lång :)

14. Vilken var den senaste film du såg?
Hitch! Jo, den är as bra! Älskar Will Smith, han e en grym skådis!


15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Kläder och lyxbil.


16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.

Att jag komer att bli nästa stora kändis :)  Mohahaha!


17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara? 

 Bli USAs president(då har man typ all makt i världen)

18. Tycker du om att dansa?
Love it!

19. George Bush? 

Hate it


20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Ingen aning... beror på lite...

22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Ja, absolut!


23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Jag vill träffa mormor och morfar...

ok jag utmanar
Mark

Thats it!
PussPuss


Hej bloggen!

Idag har jag stuntat i att blogg överhuvudtaget! haha!

Och ni anar inte vad som har hänt! För en gångs skull hade jag FLOW under en mattelektion! Fatta... JAG! Som totalt fulländat suger på matte(finns det någpn söt kille som vill bli min lärare?)! Jag frågade Roggan knappt och jag kände att jag kunde det jag gjorde! Haha, nu e jag glad!
Stackars Emma gumman mådde inte så bra under dagen så hon åkte hem istället för att vila upp sej inför imorron dagens golf... Emma, om du läser detta: I LOVE YOU! Krya på dej! Drick tee och SOV!

Nu när vi ändå snackar om golfen. Högstadiet en golfvecka och det betyder helt enkelt att vi ska spela golf under denna veckan! Höhö, jag som är ett BIG fan av golf *ironi*.

PussPuss


Tisdag

God Morron bloggen!
Solen skiner idag också... NOT!
Usch, vilket trååkigt väder vi har! hate it!

Nu böjar vi med spanska. Haha, ser inte framemot det...! :)

Jag har inget att skriva om... hehe
PussPuss

Wicked Game - Chris Isaak

Lovely...
 
Den här låten är grymt bra! Bara lyssna!

PussPuss

Marks nya design

Hejsan!
Sorry att mitt förrainlägg var så deppigt... "/
Så jag ville bara få mej på lite gott humör nu, genom att göra en god gärning:
Min brorsa har fått en ny design på sin blogg! Det blev as snyggt!
Kolla in den HÄR och kommenetar honom och gör honom glad!

PussPuss 


Måndag

Jaha. Då var det måndag. Igen. Och om 7 dagar blir det måndag. Igen. Och denna måndag har varit lika betydelselös som förra måndagen. Och förrförra. Och nästa måndag också för den delen.
Gått till skolan. Skrivit mycket i anteckningsböcker. Jobbat tillsammans med klasskamrater. Gått och ätit lunch. Haft lite kul under rasten. Bråk mellan två killar i klassen. Ytterligare anteckningar skrevs. Idrotten nästa. Slut för idag. 30 minuter tidigare.
Så kommer nästa måndag också se ut(utan bråket, kanske...).
GUUD! Jag vill göra något spontant! E trött på att alla veckodagar börjar och slutar likadant!
Jag vill ha lite kul. Har ni några tips?

PussPuss

The shoes

När vi var på Skopunkten hittade jag ett par as snygga pumps för 249 kr. Inte alls dyrt alltså, nackdelen var bara att klacken typ var 14 cm eller något sånt! De var jätte bekväma men jag tror inte att jag skulle orka gå i de där skorna 3-5 timmar i sträck, foten skulle nog göra ont som attan sen! Hehe
Men snygga var de
  

Istället köpte vi ett par vita skor med betydligt mindre klack:

Vit sko 99 kr.
(dumma Skopunkten som har sådanna gummiband fastlirkade vid skon, de är omöjligt att kunna gå i de och pröva hur bekväma de är med det bandet!)

Tycker bara det är synd att de svarta skorna hade så läng klack, annars skulle jag bara gått i de!
PussPuss

Hemma igen

Tjohoo!
Nu är vi hemma igen! Haha, det blev lite långtråkigt... menmen.
Vi fick hem några nya BHar från H&M och mamma köpte två nya tröjor och en cardigan på Kappahl och vi köpte ett par vita skor på skopunkten(jepp, den heter så!)
Jag ska dansa snart på Lázár men jag ORKAR helt seriöst inte! Jag tror nog att jag ska banga det och kolla på OTH istället!

PussPuss

Söndag

God Morgon! Idga är jag uppe sedan halv 10 för att jag ska dammsuga nu! Haha, ser inte framemot det, men jag är ju sååå snäll så jag gör det istället för mamma! 
Sen ska vi till köpcentret 421 och kolla lite skor på Skopunkten(eller skobutiken....? Vad heter den egentligen?) där de har erbjudandet: köp 3 betala för 2! Gött va? Nu hoppas jag bara att jag hittar något fint!

PussPuss

Igår och idag

Tjohoo!
Igår och idag såg jag ut så här:
  
Vitt linne Zara
Jeans PepeJeans
Rutig shorta mammas kreation :)  (hon har sytt den)
Armband ?

PussPuss♥

Curly Sue-Takida


PussPuss

Lördag

God Morron bloggen!

Idag vaknade jag JÄTTE tidigt och ville uppdatera men internet fungerade inte... "/

Det blev lite ändrade planer: Elvira bokade av våran filmkväll så jag och Emma väntade i onödan på att hon skulle ringa, så vi gjorde egna planer: vi köpte godis på 4-Gott och jag sovde över här! Vi åt tacos till kvällsmat och jag har börjat läsa en as bra bok som heter Simon och Sophie. Jag har läst hela 86 sidor på bara en timma typ... Njaa, kanske inte riktigt men typ! :)

Nu ska vi åka till Valhalla och simma 1 km! Det var ett tag sedan jag gjorde det sist men jag ska fanemej börja med det igen!

Off we go!
PussPuss 


Hemma hos Emma

Hejsan Bloggen!
Idag kommer jag att vara mycket dålig på att uppdatera: jag är hos Emma nu och sen ska vi till Elvira och kolla på film och äta godis! haha

Vi vet inte vilken film vi ska se på än, men vi ska till Hemmakväll och välja ut någon komedi. Kan ni rekomendera någon?

Idag fotades vi :P
Det enskildakortet blev ganska bra(tror jag). Spexet var kul att göra: alla såg jätte roliga ut! Haha. vissa var sekerterare, brandmän, bonde, kockar och 80-tals aerobicsintruktörer :P   Haha, det var as kul! Ni ska få se bilderna när jag har fått de.
På klassfotot tror jag inte att jag blev så bra: jag blev ganska undangömd fast att jag stog i mitten... menmen, det får bli som det blir :P

Nu måste jag gå för att Emma ÄLSKAR TV-serien Glamour och det börjar nu...

PussPuss

bdjfhuifhjds

Ibland kommer man inte på någon vettig rubrik... xD Haha!

Nu har jag kollat klart på OTH som jag ÄLSKAR att se! Det är bara en massa gamla avsnitt, men snart kommer ju nya! Hoppas jag...!
Iallafall... jag har även duschat håret nu. Så att det ska bli snyggt inför fotografierna imorron! Can't wait! Speciellt spexet... det kommer att vara riktigt skoj!

Just nu lyssnar jag oavbrutet på With you-Chris Brown. Jag vet inte varför jag har fastnat för den... han e inte ens snygg! Men han sjunger och dansar fantastiskt! Gå in på youtube och kolla in!
På musiken idag sjöng vi Beatles Help. Haha, den var ju riktigt bra!
Visst e den?

PussPuss

God Morron!

Nu sitter jag här i klassrummet, alldeles själv... Ingen har kommit än...
Inte ens Emma som typ alltid brukar sitta här innan mej. Det brukar Emelie Också att göra... När man pratar om trollen... Nu kom de!!
De andra åker väl antagligen moppe... Haha, men inte jag :P

PussPuss

Lina och Emma nu får ni bestämma:

Här har jag två olika shorts jag kan tänka mej ha på mej under spexfotot!
Så kommenetar och säg vad ni tycker jag ska ha på mej!

Outfit nr. 1


Outfit nr. 2

Huvudet får vara som det är! Hahaha!

PussPuss

Spex

Hejsan bloggen!
Jag håller just på med ett långt inlägg om Da Vinci-koden som jag lovade er härom dan!
Jag tänkte bara uppdatera lite snabbt!

Vi som går i 9:an ska ju ta ett omtalat spex-foto(för er som inte vet vad det är, så betyder det när man kan klä ut sej och vara lite rolig på bilden). Vi valde temat: Sexiga Yrken!
Orginellt va?
Aja, men vi hade inga bättre idéer...
Jag, Lina och Emma valde att vara aerobic-gympa-lärare! Sexiga sådanna, hahah!
Ungefär såhär tänkte vi:
-Tight linne(Jag tänkte ha på mej min Michael Kors-baddräkt)
-Små shorts
-Pannband
-Boll under armen(Emma ska ha en hantel)
-Visselpipa
-Benvärmare
-Gympa-dojjor
Voilá! Vi kommer att vara såååå snygga!
HAHAHA!

PussPuss

Hello everybody!

Puh, jag är så trött!
Vaknade knappt i morse och allting gick jätte segt!
Vi började med idrott! Jaja, det gick väl bra! Men jag var ganska trött!
Sen hade vi bara två ämnen på schemat: Arbetspass och SO. Nu är det så att de två lärarna vi har är våra klassföreståndare så de kan liksom göra VAD de vill under de timmarna vi har de!
Så de bestämde att vi skulle jobba lite SO och lite NO innan lunchen och efter det lite matte(våran NO lärare är även våran matte lärare). Som ni märker underströk jag orden lite... Lite betyder ju inte så mycket, eller hur?
Men jag tror att våra lärare har missuppfattat och blandat ihop orden! Hela förmiddagen gick i snigeltakt! Helt seriöst! Det var så lång tråkigt! I SOn jobbar vi om revolutioner och i NO Fysik enegi...
Efter det fick vi i oss lite mat och gick igenom lite matte, procent och ränta.
Vi fick sluta ca 20 min tidigare!
Så jag och Emma åkte ner till stan.

Där lämnade hon tillbaka en väska hon köpt på Mango och jag köpte en cheeseburgare till henne från Donken.
Nu är jag jätte sugen på lite nutella-bröd!

PussPuss

Tisdag

Nu ÄNTLIGEN har jag fått tillgång till datan! Haha! Pappa sitter som fastklistrad vid datan och han spelar Suduko!
Min pappa är mycket smart! Och jag beundrar honom väldigt mycket! Han är snabbtänkt speciellt i de matematiska-delarna! Synd bara att jag inte fått ärva den delen av honom... Och det mest plågsamma är nog att mamma också är smart! Mensa-smart! Min lillebrorsa också(OK, inte mensa-smart, men om några år...!)
Och jag är liksom bara barnet som inte är då duktig i familjen på matte... "/  haha, familjens svarta får!

Idag var jag otroligt trött i skolan! Sov inte riktigt ut... Jag tänkte ganska mycket...
Speciellt på filmen som Felicia, Lina och jag såg i lördags... Da Vinci Koden. Nu har jag både läst boken och sett filmen och jag rekomenderar boken till alla som inte har läst den!
Lite senare tänkte jag skriva lite om en speciell sak som jag verkigen fastande för i både boken och i filmen, nämligen Leonardo Da Vincis inblandning i det hela!
Mer fakta sen!

PussPuss

Na most örülsz, Emil? ^^ Hehe! Majd írok többet magyarúl, de nem igazán tudok helyesen írni!

:'(

Hejsan...

Usch, jag är på ett sånt dåligt humör så att det inte finns!
I'm sad too! :(
ÅÅH! Jag vill inte tänka på det! Varför är du tvungen till att flytta???!!! Just när vi hade det så trevligt...? :'(


Denna låten är nu den enda som överensstämmer med mitt humör...

PussPuss

RSS 2.0