Billig inpackning

Är du också en sådan person som gör vad som helst för att få glansigt hår?!
Well, join the club! ;)
Här är ett litet husmorstips som man har använt i Europa och Asien länge, länge!

Den kan du göra genom att blanda 1/2 äggula med 1/2 dl olivolja
och fördela i håret. Låt den gärna verka i minst  en halvtimme för bäst effekt.
Skölj sedan med schampo och varmt vatten.


Resultat?

Kommentera!
Vad tycker ni om inpackningen?
Har ni några sådanna här tips?

PussPuss

Kommentarer
Postat av: maya

meeen... ska man ha kallt/varmt vatten? HAHA, tänk om äggen kokar ?

2009-02-15 @ 16:16:30
URL: http://melinahafelt.blogg.se/
Postat av: julia

sv: man måste vara medlem på bloglovin isåfall va? :) ♥

2009-02-15 @ 18:04:36
URL: http://nesral.blogg.se/
Postat av: alex

svar: men det är lite skuuumt ändå haha, liksom vad säger hon till sina kompisar? Tyo nej jag ska hem, mamma ska hem mata mig? haha



/alex

2009-02-15 @ 18:07:50
URL: http://amethyst.blogg.se/
Postat av: alex

jag har inget direkt husmorstips men jag brukar använa HMs hårinpackning, försöker att göra det en gång i månaden men blir så lätt att man glömmer haha



/alex

2009-02-15 @ 19:21:26
URL: http://amethyst.blogg.se/
Postat av: Cassandra

Svar: åh då tycker jag du ska lyssna på dem :D De är jättebra!



kram

2009-02-15 @ 19:26:42
URL: http://unikacassandra.blogg.se/
Postat av: Anna

Svar: Yes, det är jag som har tagit bilden :)

2009-02-15 @ 20:41:31
URL: http://annaali.blogg.se/
Postat av: luby

Hej! har du något tips till mig.

jag har seriöst världens mest slitna hår, det blir typ som dreads och knutar i bak i håret jämt, jag kammar det, jag gör inpackningar men det funkar inte:( något tips på någon super inpackning eller någonting annat man ka göra?

kram:)

2009-02-16 @ 22:42:28
URL: http://buckwheat.blogg.se/
Postat av: Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

vet inte om jag vågar testa haha

2009-02-17 @ 13:29:47
URL: http://fashionstars.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0